abstractright abstractright

Louhi-paikkatietoratkaisu tehostaa Johtotieto Oy:n asiakaspalvelua

Louhi-paikkatietoratkaisu tehostaa Johtotieto Oy:n asiakaspalvelua ja nopeuttaa asiointia vuorokaudenajasta riippumatta. Palvelu helpottaa reittitietojen sijaintiselvityksen ja näyttö- ja näyttövarauspalvelun hallintaa.

Sito on toimittanut Johtotieto Oy:lle johtotietopalvelun työkaluksi Louhi-ratkaisun. Toiminnallisuutta on laajennettu myös verkon rakentajien, viranomaisten ja urakoitsijoiden itsepalvelukäyttöön.

Ratkaisussa on mukana kaikkien Johtotieto Oy:n kumppaneiden johtoverkkoaineisto ja se perustuu Siton selainpohjaiseen Louhi-tuotteeseen. Palvelu tehostaa entisestään Johtotieto Oy:n asiakaspalvelua ja nopeuttaa asiointia vuorokaudenajasta riippumatta. Palvelussa tiedon tarvitsija -esimerkiksi kaivaja- voi helposti rajata kaivualueen itse, saada kyseisen alueen johtotiedot ja tarvittaessa ohjatusti tilata kohteeseen näyttöpyynnön.

Palvelu ennaltaehkäisee yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen infrastruktuurin vaurioitumista.

Johtotieto käsittelee vuosittain kymmeniä tuhansia kontakteja, joissa maanrakennusyritykset, kunnat, yksittäiset kaivajat, suunnittelijat ja viranomaiset tiedustelevat johtojen sijaintitietoja.

Johtotieto Oy kuuluu Suomen Erillisverkot -konserniin.