abstractright abstractright

Kauppalehden kiinteistöhaku täydentyi Siton karttapalveluilla

Sito on toimittanut karttapalvelun osaksi Kauppalehti Tietopalveluiden kiinteistöhakua. Uudistuneen selaimessa toimivan Kiinteistöhaun avulla voi hakea yhtä tai useampaa kiinteistöä samanaikaisesti. Hakuja voi tehdä muun muassa kiinteistötunnuksella tai kiinteistön osoitteella.

Karttapalvelu kohdistaa haetun kiinteistön automaattisesti kartalle, ja kiinteistöjä pystyy hakemaan myös suoraan kartalta. Tämä nopeuttaa monen päätöksentekijän työprosesseja huomattavasti.

Kiinteistöistä voi yhdellä haulla saada kaikki rajapyykit ja kiinteistöjen hinnat kartalla sekä tarvittavat kiinteistöasiakirjat, kuten lainhuuto- ja rasitustodistukset.  Kiinteistöhaku tarjoaakin yhdessä palvelussa kaikki viralliset tiedot kiinteistöistä kiinteistötietoa tarvitseville ja linkittää esimerkiksi yritysten omistamat kiinteistöt suoraan kyseisen yrityksen tietoihin Kauppalehti Tietopalveluissa.

Karttapalvelu perustuu Siton selainpohjaiseen Louhi-paikkatietoratkaisuun. Käyttäjä voi ostaa karttapalvelun kautta tietoja mm. kiinteistöistä ja luovutushinnoista.  Karttapalvelua on helppo käyttää ja siinä on lukuisia älykkäitä ominaisuuksia tehokkaampaan työskentelyyn. Palvelu hyödyntää Maanmittauslaitoksen tarjoamia WFS- ja WMS-rajapintoja.

Jatkossa karttapalvelu laajenee uusiin kiinnostaviin tietoaineistoihin. Palvelusta löytyvät myös ajantasa-asemakaavat ja kaavamääräykset pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Kauppalehti Tietopalvelut