abstractright abstractright

Rekrytering

Vill du arbeta med gedigna proffs som har en smart och ambitiös attityd? Vill du tillhöra en grupp som vågar tänka modigt och skapa nya lösningar? Vill du känna dig entusiastisk över ditt arbete? Vi söker fortlöpande förmågor inom infrastruktur, trafik, miljö och IT till vår mångsidiga arbetsgemenskap som utvecklas fortlöpande.

För den bästa arbetsmiljön

Vårt mål är att utvecklas till den mest eftertraktade arbetsplatsen inom infrastruktursektorn.  Vi arbetar målmedvetet för en allt bättre arbetsplats genom att utveckla ledarskapet, det interna samarbetet och de anställdas möjligheter att påverka sitt eget arbete och företagets verksamhet.

Vi tror på hållbar utveckling också i personalärenden. Hos oss betyder det respekt för personalen och satsningar på arbetshälsan. Vår personal deltar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet och i planeringen förändringar och nya lösningar. Därför är det inget under att vi på Sito har en utmärkt sammanhållning och atmosfär på jobbet!

– Tellervo Aaltonen, personalchef

Ung förmåga

Är du en ung förmåga inom infrastruktur, trafik, miljö eller IT? Vill du ha en flygande start på din karriär? Vi på Sito har hela tiden drygt 50 högskolestuderande och många unga framtidsskapare i vår tjänst. Vi erbjuder dig lämpliga utmaningar och stöd av toppexperter. Våra flexibla arbetstider, vår inspirerande atmosfär och mångsidiga rekreationsverksamhet och nätverket för Sito-unga garanterar att du trivs. Kom till Sito för att växa som proffs i våra intressanta projekt, och låt ditt arbete synas i den bebyggda miljön!

Jag sysslar med klippklättring, vilket fick mig att börja studera bergbyggnad. Kunnandet inom bergbyggnad är på toppnivå i Finland och särskilt på Sito.

– Dipl.ing. Anders Koponen, bergbyggnadsplanerare

Proffs

Har du arbetserfarenhet och kompetens från flera års tid? Vill du ända ha nytt innehåll i arbetet och ta följande steg i karriären? Våra intressanta kundprojekt utmanar dig och gör det möjligt för dig att utvecklas som proffs. Vår uppmuntrande arbetsatmosfär och nätverket av Sito-proffs hjälper dig att lyckas i ditt arbete. Vi tar hänsyn till olika situationer i vardagslivet och behovet att sammanpassa arbetet och fritiden. Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete efter uppgifternas karaktär är en del av vår företagskultur. Välkommen till vår kunniga och entusiastiska skara!

Trafikundersökning om något har ett mycket tvärvetenskapligt grepp. Jag studerade trafik- och transportteknik vid tekniska universitetet i Tammerfors, men mitt arbete skulle lika bra lämpa sig för en sociolog som inriktat sig på trafikundersökning.

– Tekn.lic. Kati Kiiskilä, avdeldingschef, Trafikundersökning, Uleåborg

Erfaren och beprövad

Är du redan ett stenhårt proffs i branschen? Vill du ha nya perspektiv i ditt arbete, mer intressanta projekt och en mer entusiastisk atmosfär? Vi på Sito uppskattar din erfarenhet! Som föregångare i branschen erbjuder vi en erfaren planerare, projektchef eller expert som dig intressanta uppgifter och betydande projekt bland uppskattade proffs. Hos oss har du genom din kompetens också möjlighet att påverka utvecklingen av kunskaperna och färdigheterna hos kommande generationer. Ta kontakt! Vi berättar gärna mer.

Det är mycket givande att få vara med om att göra vardagen smidigare och att förbättra infrastrukturen och trafiksäkerheten genom trafikplanering. I infrastrukturbranschen tar arbetet inte slut ens under dåliga tider.

– Tommi Eskelinen, avdelningschef

Senaste lediga tjänster

Lediga tjänster finner du på de finska rekryteringssidorna