abstractright abstractright

Yli-insinööri Jani Lepistö, aluejohtaja Lahti

Jani Lepistö aloitti vuoden 2016 alussa aluejohtajana Siton uudessa aluetoimitossa, joka on perustettu Lahteen.

Kuka olet?

Olen Jani Lepistö, 36-vuotias lahtelainen musiikin ja kitaransoiton harrastaja sekä insinööri.

Mitä teet Sitossa?

Aloitin Sitossa tammikuun puolivälissä aluejohtajana. Toimipaikkani on Lahdessa, jonne Sito on perustanut uuden aluetoimiston ydinkeskustaan torin kupeeseen. ”Tavoite on, että vuoden lopulla meitä olisi lähes kymmenen ja parin vuoden kuluttua noin kaksikymmentä” kertoo Jani Lepistö Etelä-Suomen sanomien haasttateleussa 13.2.2016.

Mitkä ovat vastuualueesi?

Nykyisessä tehtävässäni toimin aluejohtajana, vastuualueena Päijät-Häme ja Kaakkois-Suomi. Osaamiskokonaisuutemme on läpileikkaus Siton tarjonnasta ja tämä tukeekin erinomaisesti keskeistä ajatustamme – yksi Sito.

Mitkä ovat tavoitteesi?

Tavoitteenani on tuoda Sito merkittäväksi paikalliseksi tekijäksi Päijät-Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueella. ”Lahden seudulla on mahdollisuuksia ja hyviä hankkeita. Sito toimii valtakunnallisesti, mutta haluamme varmistaa, että projekteihin on tarjolla myös paikallista huppuosaamista. Uskomme korkeaan osaamiseen ja asiakaslähtöiseen ketterään kotimaiseen toimintamalliin.” Rakennuslehti 30.03.2016

Tehtävääni helpottaa merkittävästi se, että Sitolla on jo nyt varsin hyvä maine alueellisesti. Päijät-Hämeen alueella meillä on kiistatta erittäin vahvaa ympäristö- ja geoteknistä osaamista sekä telesuunnittelua. Yhdistämällä tähän alueelliseen osaamiseen koko Siton tarjonnan, uskon sen edesauttavan tavoitteen saavuttamista. ”