abstractright abstractright

Web-sovelluskehittäjiä

Liity kasvavaan joukkoomme kehittämään digitaalisia palveluita osana ammattitaitoisia SCRUM-tiimejä.

Tausta

Sito on edelläkävijä infrastruktuurin suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon digitalisaatiossa. Missionamme on tuottaa kustannustehokkuutta ja kokonaan uusia toimintatapoja infraomaisuuden hallintaan.

Infra on meidän ajatuksissamme katuja, teitä, ratoja, maanalaisia tiloja, tele-, sähkö, vesi-, kaukolämpöverkkoja, kokonaisia kaupunkeja. Tapa jolla tätä rakennettua ympäristöämme suunnitellaan, rakennetaan, kunnossapidetään ja käytetään, on muuttumassa (=digitalisoitumassa) nopeasti. Me Sitossa kehitämme ja toimitamme tätä murrosta tukevia ohjelmistoratkaisuja, ja haluamme kehittyä siinä kansainvälisen tason huippuosaajaksi.

Tehtävät

Haemme sovelluskehittäjiä vakinaiseen työsuhteeseen Espoon (tai Vaasan) toimipisteeseemme. Työssä pääset kehittämään innovatiivisia digitaalisia palveluita sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. Työtehtävät liittyvät etenkin web-sovellusten back-end – sekä front-end ohjelmointiin tietokantoja unohtamatta.

Kehityksessä käytämme pääosin C#/.NET, AngularJS ja Bootstrap -ympäristöjä. Tulet osallistumaan työssäsi myös responsiivisten käyttöliittymien kehitykseen, joten arvostamme näkemystäsi myös käytettävyydestä.

Arvostamme

Arvostamme mm. seuraavia asioita:

  • Osaamista seuraavista teknologioista: NET, C#, tietokannat (SQL), Javascript
  • Laajaa työ/harrastuskokemusta web-sovelluskehityksestä
  • Ymmärrystä palveluiden käytettävyydestä
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Palavaa intohimoa ohjelmistokehitykseen
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Jos sinulla on aiempaa kokemusta paikka- tai verkkotieto- tai infraomaisuuden hallinnan järjestelmistä, se on positiivinen asia muttei välttämätöntä

Tarjoamme

Monipuoliset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä erinomaiset toimitilat, henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtivan ja arvostetun työnantajan sekä mahdollisuudet kehittymiseen osana monialaista ammattilaistiimiämme.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 21.12.2016 mennessä.

Lisätietoja

Mikko Ristikangas 040 546 0959 tai Hannu Lammi 050 394 7179