abstractright abstractright

Toimiala-assistentti

Etsimme Espooseen asiakaslähtöistä ja kokenutta toimiala-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on työskennellä toimialan johtamisen sekä tarjous- ja projektitoiminnan tuki- ja avustamistehtävissä. Pääset työskentelemään hyvällä asenteella työskentelevien huippuammattilaisten pariin monipuoliseen tehtävään.

Tehtävä

Tehtäviisi kuuluvat

  • Tarjoustoiminnassa avustaminen, mm. tarjousasiakirjojen valmistelu (myös Norjaan)
  • Projektipäälliköiden avustaminen projektinhallinnassa, mm. projektin perustaminen ja resursointi projektinhallintajärjestelmään, raporttien oikoluku ja stilisointi
  • Projektien laskutus
  • Matkajärjestelyt
  • Toimialan ja osastojen sisäisessä viestinnässä avustaminen, intranetin ylläpito
  • Kokous- ja tapahtumajärjestelyissä avustaminen
  • Markkinointimateriaalien laadinnassa avustaminen
  • Mahdollisesti toimialan johtoryhmän ja osastokokousten sihteeritehtäviä

Edellytämme

Sinulla on kaupan tai hallinnon AMK-tasoinen tutkinto tai vastaava. Olet jo työskennellyt muutaman vuoden vastaavissa vaativissa toimistotehtävissä. Suunnittelu- ja konsultointialan kokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on erittäin hyvä toimisto-ohjelmien hallinta (Word, Excel, PowerPoint, Adobe) sekä kokemusta viestinnästä ja verkkokirjoittamisesta sekä kuvankäsittelystä. Toivomme sinulla olevan sujuva suomen kielen kirjallinen ilmaisutaito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Norjan kielen taito katsotaan eduksesi.

Odotamme

Odotamme sinulta palveluhenkistä ja positiivista asennetta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävä edellyttää myös sosiaalisuutta ja rohkeutta verkostoitua. Kyky toimia paineenalaisissakin tilanteissa on välttämätöntä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jossa henkilöstöä arvostetaan ja työilmapiiri on loistava. Saat kilpailukykyiset edut sekä innostavan työyhteisön ympärillesi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Minna Helander, puh. 030 6090 574 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 16.10.2017 klo13-14 ja 18.10.2017 klo 10-11 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.10.2017 mennessä Kaislanet-palveluun.

https://kaislanet.eilakaisla.fi//tyopaikat/Sivut/toimiala-assistentti-8893.aspx