abstractright abstractright

Tiimipäällikkö / apulaisosastopäällikkö kaupunkisuunnitteluun

Motivoitunut tiimipäällikkö / apulaisosastopäällikkö kaupunkisuunnitteluun Espooseen

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys-toimialalle kokenutta ja kaupunkisuunnittelualaa tuntevaa arkkitehtia mukaan kehittämään toimintaamme.

Tehtävässäsi toimit mm. maankäytönsuunnittelun ja kaavoituksen parissa. Toimenkuvaan kuuluu myös myynti ja markkinointi sekä työn ohjaus. Osallistut myös esimiestyöhön sekä toiminnan kehittämiseen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä suunnittelijana ja projektipäällikkönä hyväntuulisessa tiimissämme esimiestaitoja unohtamatta.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme vahvaa markkinan tuntemusta, itsenäistä työtapaa, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja. Kaavanlaatijan pätevyydet tulee täyttyä. Alan ohjelmistojen monipuolinen osaaminen on myös etu. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä alamme kehityksen aktiivista seuraamista.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jenni Lautso, puh. 020 747 6541 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi, portfoliosi sekä palkkatoiveesi heti tai viimeistään 14.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.