abstractright abstractright

Tiesuunnittelun projektipäällikkö

Haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme kokenutta tai aloittelevaa projektipäällikköä tiesuunnittelutehtäviin.

Tehtävä

Me Sitossa teemme hyvähenkisissä tiimeissä monipuolisia infra-alan asiantuntijatehtäviä laajasti hankintapalveluista rakennussuunnitteluun. Toimimme yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija. Tehtäväsi on toimia näiden monipuolisten ja mielenkiintoisten tiesuunnitteluprojektien vetäjänä. Tarkempi tehtäväkuva määritellään hakijan kokemuksen mukaan.

Edellytykset

Edellytämme kokemusta projektipäällikkötehtävistä tai vähintään useamman vuoden työkokemusta pääsuunnittelijaroolissa tiesuunnittelutehtävissä ja valmiutta siirtyä projektipäällikön tehtäviin. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä, ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta sekä halua kehittyä alansa huippuosaajaksi. Sopiva koulutuspohja on dipl.ins. tai ins. AMK.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvostaneet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Työpaikka voi sijoittua Espoon, Tampereen, Kuopion, Oulun ja Rovaniemen toimipisteisiimme.  

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 19.06.2017 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa
Espoo: osastopäällikkö Maija Ketola, puh. 020 747 6131
Tampere: osastopäällikkö Taina Kuparinen puh. 020 747 6776
Kuopio: osastopäällikkö Martti Kokoí puh. 020 747 6732
Pohjois-Suomi: osastopäällikkö Pirkka Hartikainen puh. 020 747 6795
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi