abstractright abstractright

Tie- ja katusuunnittelun osaaja

Haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme tie- ja katusuunnittelun osaajaa. Toimipiste sijaitsee ensisijaisesti joko Oulussa tai Rovaniemellä

Tehtävä

Tie- ja katusuunnittelun osaajana pääset osallistumaan monipuolisiin  projektiluontoisiin työtehtäviin, saat mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana sekä kannustavan työympäristön. Tehtävänimikkeesi voi olla joko projektipäällikkö, pääsuunnittelija tai suunnittelija. Tarkempi tehtävä ja asema organisaatiossa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Arvostamme

Arvostamme alan suunnittelukokemusta, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on vähemmän työkokemusta. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemusta tyypillisimpien suunnitteluohjelmistojen käytöstä, kuten Novapoint ja TeklaCivil.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvioineet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 6.1.2017 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pirkka Hartikainen 020 747 6495 tai pirkka.hartikainen@sito.fi