abstractright abstractright

Tie- ja katusuunnittelun osaaja

Haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme tie-, katu- ja aluesuunnittelijaa Lahteen.

Tehtävä

Tie-, katu- ja aluesuunnittelijana pääset osallistumaan monipuolisiin projektiluontoisiin työtehtäviin, saat mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana sekä kannustavan työympäristön. Tehtävänimikkeesi voi olla joko projektipäällikkö, suunnittelija tai pääsuunnittelija. Tarkempi tehtävä ja asema organisaatiossa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia.

Arvostamme

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta suunnittelusta. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemusta suunnitteluohjelmistojen, kuten Novapoint,  käytöstä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jani Lepistö puh 020 747 7416 tai osastopäällikkö  Maija Ketola puh. 020 747 6131 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 8.10.2017 mennessä sähköisen.