abstractright abstractright

Siltasuunnittelija / projektipäällikkö

Kokenut siltasuunnittelija / projektipäällikkö Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Kuopioon tai Kouvolaan

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Rata- ja rakenne- toimialalle siltasuunnittelijaa / projektipäällikköä.

Tehtävänäsi on laatia itsenäisesti silta- ja muita infrarakenteiden suunnitelmia ja/tai toimia projektipäällikkönä siltahankkeissa. Näissä tehtävissä toimenkuvaasi kuuluu myös nuorempien suunnittelijoiden ohjaus.

Uudessa tehtävässäsi toimit Sitowisen silta- ja rakennesuunnitteluosastolla, jossa on tällä hetkellä n. 35 suunnittelijaa. Panostamme vahvasti tietomallinnuksen ja tiedonhallinnan kehittämiseen, tällä hetkellä kahden täysipäiväisen kehittäjän voimin.

Kokonaisuudessaan Sitowisen silta- ja rakennesuunnittelussa työskentelee lähes 200 asiantuntijaa.

Sinua odottavat monipuoliset hankkeet yksittäisistä siltakohteista valtakunnan suurimpiin väylä- ja kaupunkikehityshankkeisiin. Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata- ja rakenne -toimialan, Kaupunki- ja väylät -toimialan sekä Rakennesuunnittelu -toimialan asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme nyt vahvistusta Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Kuopioon tai Kouvolaan.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ja työkaverin auttamisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Sinulla on vähintään 5 vuoden sillansuunnittelukokemus. Koulutustaustasi voi olla diplomi-insinööri tai insinööri. Arvostamme Tekla Structures mallinnusosaamista, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa muu Suomi Pekka Mantere etunimi.sukunimi@sito.fi Jyväskylä Aki Patama etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6828 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.