abstractright abstractright

Ratatekniikan ja rautatiejärjestelmän asiantuntija

Haemme ratatekniikan ja rautatiejärjestelmän asiantuntijaa täydentämään monipuolista infra-alan osaajajoukkoamme.

Tehtävä

Tehtävään sisältyy ratatekniikan ja rautatiejärjestelmän asiantuntijatehtäviä, kuten päällysrakenteeseen, työvaihesuunnitteluun, käyttöönottotarkastuksiin ja erilaisiin selvityksiin liittyvät asiantuntijatehtävät. Työn sisältö räätälöidään tarkemmin hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Toimipaikkana on ensisijaisesti Espoo, mutta myös muut Siton toimipaikat tulevat kysymykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta rautatiejärjestelmistä. Keskeistä on, että olet valmis ottamaan vastuuta, tekemään tiimityötä sekä kykenet ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta  suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä. Arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme innostavan tehtäväkentän ja kivan työporukan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden olla kehittämässä sekä toimialaa että omaa osaamistasi vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Työtyytyväisyytemme on tutkitusti infra-alan paras. Espoon toimistomme sijaitsee Tapiolassa hyvien joukkoliikenneyhteyksien päässä.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Laura Järvinen, puh. 020 747 7343 tai laura.jarvinen(at)sito.fi

Hakemukset

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 31.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi (at) sito.fi. Viestin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.