abstractright abstractright

Ratasuunnittelija tai ratasuunnittelun projektipäällikkö

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme ratasuunnittelijaa tai ratasuunnittelun projektipäällikköä.

Tehtävät

Toimit monipuolisten ja mielenkiintoisten ratasuunnitteluprojektien suunnittelijana tai vetäjänä. Työskentelet viihtyisässä ja kannustavassa työyhteisössä kumppaneinasi laaja joukko suunnittelun ammattilaisia. Toimipaikkana on ensisijaisesti Espoo, mutta myös muut Siton toimipaikat tulevat kysymykseen.

Keskeistä on, että olet valmis ottamaan vastuuta, tekemään tiimityötä sekä kykenet ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Tarkempi tehtävä ja asema organisaatiossa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Edellytykset

Edellytämme  tehtävään sovseltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta rata-ja metro- tai raitiotiesuunnittelusta. Erityisesti arvostamme kokemusta tietomallien tekemisestä.

Ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvostaneet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Seppo Veijovuori puh. 020 747 6057 tai etunimi.sukunimi@sito.fi

Hakemukset

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n pyydämme toimittamaan 31.5.2017 mennessä