abstractright abstractright

Projektipäälliköitä infra- ja vesirakentamishankkeiden rakennuttamistehtäviin

​Haemme projektipäälliköitä monipuolisen ja osaavan rakennuttamisen tiimimme vahvistukseksi. Työpaikkasi voi olla Espoon, Tampereen tai Rovaniemen toimipisteessämme.

Rakennuttajan projektipäällikön tehtävässä vastaat pääsääntöisesti infra- ja vesirakentamishankkeiden kaikista vaiheista suunnittelun ohjauksesta työmaavalvontaan. Eduksesi lasketaan, jos sinulla on kokemusta silloista tai muista taitorakenteista. Tehtävä on itsenäinen, mutta apunasi on vankka joukko ammattilaisia ja olet osa rakennuttamistiimiämme.

Edellytykset

Sinulla on jo vahva kokemus urakointi-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka ja osaat käyttää tehokkaasti tavanomaisia IT-sovelluksia. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen. Saat mahdollisuuden osaamisesi laajaan hyödyntämiseen yhdessä tehden ja muilta oppien.

Toimipaikka

Työkantamme kattaa koko Suomen. Ensisijaisesti tarvitsemme nyt tekijöitä Espooseen, Tampereelle ja Rovaniemelle.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat Jussi Pesonen, jussi.pesonen@sito.fi, 040 672 3203 ja Jouni Maidell, jouni.maidell@sito.fi, 050 546 8762. Lue lisää rakennuttamisen palveluista www.sito.fi.

Hakeminen

Hakemukset (ml. CV, tekstinäyte A4 esim. kokouspöytäkirja tms. ja palkkatoive) pyydämme toimittamaan 30.6.2017 mennessä. Paikan täytämme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.