abstractright abstractright

Projektipäällikkö rakennuttamiseen kalliorakennushankkeisiin

Haemme projektipäällikköa rakennuttamiseen kalliorakennushankkeisiin pääkaupunkiseudulle

Tehtävä

Projektipäällikön tehtävässä vastaat pääsääntöisesti kalliorakennushankkeiden  kaikista vaiheista rakennuttamisesta valvontaan. Tehtävä on itsenäinen, mutta apunasi on vankka joukko ammattilaisia ja olet osa rakennuttamistiimiämme.

Edellytykset

Sinulla on jo vahva kokemus urakointi-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet insinööri,  DI tai Ins. (YAMK) . Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka ja osaat käyttää tehokkaasti tavanomaisia IT-sovelluksia. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Toimipiste sijaitsee Espoossa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen. Saat mahdollisuuden osaamisesi laajaan hyödyntämiseen yhdessä tehden ja muilta oppien.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Maidell , jouni.maidell (at) sito.fi, 050 546 8762. Lue lisää rakennuttamisen palveluista www.sito.fi.

Hakeminen

Hakemukset (ml. CV, tekstinäyte A4 esim. kokouspöytäkirja tms. ja palkkatoive) lähetetään osoitteeseen rekrytointi(at)sito.fi  27.9.2016 mennessä. Viestin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä. Paikan täytämme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.