abstractright abstractright

Projektipäällikkö/työmaavalvoja rakennuttamiseen infra- ja vesirakentamishankkeisiin

Haemme rakennuttamisen projektipäällikköä/työmaavalvojaa  infra- ja vesirakentamishankkeisiin pääkaupunkiseudulle

Tehtävä

Projektipäällikön tehtävässä vastaat pääsääntöisesti infra- ja vesirakentamishankkeiden kaikista vaiheista rakennuttamisesta valvontaan. Tehtävä on itsenäinen, mutta apunasi on vankka joukko ammattilaisia ja olet osa rakennuttamistiimiämme.

Edellytykset

Sinulla on jo vahva kokemus urakointi-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet insinööri, DI tai INS (YAMK) . Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka ja osaat käyttää tehokkaasti tavanomaisia IT-sovelluksia. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Toimipiste sijaitsee Espoossa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen. Saat mahdollisuuden osaamisesi laajaan hyödyntämiseen yhdessä tehden ja muilta oppien.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Mirka Härkönen, mirka.harkonen (at) sito.fi, puh. 020 747 6184 ja
19.9.2016 alkaen Eeva Vahtera, eeva.vahtera (at) sito.fi, 040 76 9819. Lue lisää rakennuttamisen palveluista www.sito.fi.

Hakeminen

Hakemukset (ml. CV, tekstinäyte A4 esim. kokouspöytäkirja tms. ja palkkatoive) lähetetään osoitteeseen rekrytointi(at)sito.fi 27.9.2016 mennessä.
Viestin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä. Paikan täytämme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.