abstractright abstractright

Projektiarkkitehti kaupunkisuunnitteluun

Osaava projektiarkkitehti kaupunkisuunnitteluun Espooseen tai Tampereelle

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys-toimialalle arkkitehtiä kaupunkisuunnitteluun.

Tehtävässäsi toimit mm. maankäytönsuunnittelun, kaupunkitilojen arkkitehtisuunnittelun, kaavoituksen sekä korttelisuunnittelun parissa. Toimenkuva täsmentyy hakijan kokemuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus kehittyä suunnittelijana ja ajan myötä projektipäällikkönä, monialaisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme vahvaa arkkitehtonista otetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi on mikäli kaavanlaatijan pätevyysvaatimukset täyttyvät. Alan ohjelmistojen monipuolinen osaaminen on myös etu. Päätyövälineemme on ArchiCAD. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jenni Lautso, puh. 020 747 6541 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi, portfoliosi sekä palkkatoiveesi heti tai viimeistään 14.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.