abstractright abstractright

Projekti-insinööri siltarakennushankkeisiin Tampereelle

Haemme projekti-insinööriä siltarakennushankkeisiin Tampereelle

Projekti-insinöörinä vastaat rakennuttamisprojektien eteenpäin viemisestä yhdessä projektipäällikön ja osaavan tiimimme kanssa. Osaat vastata suurten hankkeiden asettamiin haasteisiin itsenäisellä otteella, mutta myös pienten hankkeiden piirteet ovat sinulle tuttuja.

Edellytykset

Sinulla on kokemusta urakointi-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka ja osaat käyttää tehokkaasti tavanomaisia IT-sovelluksia. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

  • Toivomme yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja halua olla huippuosaaja osana tiimiä.
  • Edellytämme, että pidät haasteellisesta ja laaja-alaisesta työstä ja pystyt ratkaisemaan vaativiakin ongelmia itsenäisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät nykyaikaisessa ja kannustavassa työympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat
vkot 37-38 Jouni Maidell, jouni.maidell (at) sito.fi tai puh. 020 747 7348.
vko 38 > Juha Noeskoski,  juha.noeskoski (at) sito.fi puh: 040 6707990 ja

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään 27.9.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at) sito.fi. Viestin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.
Paikan täytämme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.