abstractright abstractright

Pohjarakennesuunnittelija tai projektipäällikkö

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Rata- ja rakenne toimialalle

pohjarakennesuunnittelijaa tai projektipäällikköä

Tehtävät ovat vaativien pohjarakennuskohteiden projektinjohtotehtäviä sekä monipuolisia geotekniikan asiantuntijatehtäviä. Projektikirjomme sisältää infra-, teollisuus- ja talogeotekniikan. Valtaosa töistämme on monialaprojekteja, joissa toimimme yhteistyössä eri toimialojen osaajien kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Lahteen tai Espooseen, mutta voit sijoittua myös Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Turkuun tai Kuopioon.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme näyttöjä vaativien pohjarakennuskohteiden suunnittelusta ja projektipäällikkökokemusta. Edellytämme sinulta soveltuvaa insinööri- tai korkeakoulututkintoa sekä pohjarakennesuunnittelijan pätevyyksiä. Työssä arvostamme innovatiivisuutta, vastuunkantoa, tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua.  Arvostamme myös ruotsin ja englannin kielen taitoja.

Lisätietoja työtehtävästä antavat Mikko Suoranta puh. 020 747 6088 ja Leena Nurmi puh. 020 747 6112 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com   

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 2.2.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.