abstractright abstractright

Pohjarakennesuunnittelija

Toimintamme on kovassa kasvussa ja etsimme joukkoomme kokenutta pohjarakenteiden suunnittelijaa tai projektipäällikköä monipuolisen ja osaavan geoteknisen palvelualan joukkomme vahvistukseksi.

Tehtävä

Tehtävät ovat vaativien pohjarakennuskohteiden projektinjohtotehtäviä sekä monipuolisia geotekniikan asiantuntijatehtäviä. Projektikirjomme sisältää infra-, teollisuus- ja talogeotekniikan. Valtaosa töistämme on monialaprojekteja, joissa toimimme yhteistyössä eri toimialojen osaajien kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään aiemman kokemuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan. Haemme ensisijaisesti Lahteen, mutta voit työskennellä myös muissa toimipisteissämme riippuen osaamistaustastasi ja kokemuksestasi.

Tarjoamme

Tarjoamme kannustavan ja kasvuhakuisen työympäristön, jossa pääset osallistumaan monipuolisiin ja laaja-alaisiin työtehtäviin, nykyaikaisen kannustavan tiimin, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen.

Arvostamme

Arvostamme alan koulutusta ja muutaman vuoden projektipäällikkökokemusta infra- tai talogeotekniikan kohteista, yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä alansa huippuosaajaksi.

Lisätietoja

Lisätietoja terhtävästä antaa aluejohtaja Jani Lepistö puh 020 747 7416 tai osastopäällikkö Mikko Suoranta, puh 020 747 6088 etunimi.sukunimi@sito.fi

Hakemukset

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 8.10.2017 mennessä.