abstractright abstractright

Palvelumuotoilija / Muotoilupäällikkö

Kokenut kaupunki- ja palvelumuotoilija Espooseen

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys toimialalle.

Kokenutta kaupunki- ja palvelumuotoilijaa

Teemme hyvähenkisessä tiimissä monipuolisia julkisen ympäristön suunnittelutehtäviä sekä mm. digitaalisten palvelujen kehittämistä. Toimimme yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija. Tehtäväsi on toimia näiden monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa sekä kehittää toimintaamme. Tarkempi tehtäväkuva määritellään kuitenkin hakijan kokemuksen mukaan.

Etsimme nyt vahvistusta Espoon toimipisteeseemme.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Etsimämme henkilö on idearikas, oma-aloitteinen visionääri. Tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta kaupunkisuunnittelusta sekä palvelumuotoilusta. Sytyt uusien innovaatioiden parissa ja osaat kuljettaa projekteja alun ideoinnista kohti teknistä toteutusta ja autat asiakkaitamme palvelukehityksen arjessa. Lisäksi edellytämme 3D mallintamisohjelman, Adobe kuvankäsittelyohjelmien sekä yleisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoa. Sopiva koulutuspohja on esimerkiksi teollinen muotoilija.

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Jenni Lautso, puh. 020 747 6541 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi, portfoliosi ja palkkatoiveesi heti tai viimeistään 22.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.