abstractright abstractright

Osa-aikainen liikennealan opiskelija

Haemme liikenneosastolle Espooseen avustavaa liikennesuunnittelun tuntityöntekijää monipuolisiin ja mielenkiintoisiin liikennesuunnittelutehtäviin.

Tehtävä

Toimit monialaisten kaupunkiympäristössä toteutettavien liikennesuunnitteluhankkeiden avustavana suunnittelijana. Työtehtävät määräytyvät kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan asiantuntijana monipuolisissa liikennesuunnitteluhankkeissa.

Edellytykset

Edellytämme liikennealan insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin opintoja, sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomenkielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita asiakokonaisuuksia.

Arvostamme AutoCad- tai Microstation-ohjelmien osaamista sekä innostuneisuutta ja halua kehittyä liikennesuunnittelun asiantuntijaksi.

Tarjoamme

Monipuolisia projektiluontoisia työtehtäviä, viihtyisän ja kannustavan työympäristön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tulet työskentelemään dynaamisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä kumppaneinasi laaja joukko alan ammattilaisia. Työskentelet tuntityöntekijänä joustavasti opintojen ohessa.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 28.10.2016 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa  ryhmäpäällikkö Tommi Eskelinen, 020 747 6129, tommi.eskelinen (at) sito.fi