abstractright abstractright

Opiskelija tie- ja liikennesuunnittelun tehtäviin

Haemme reipasta opiskelijaa tie- ja liikennesuunnittelun tehtäviin

Uudessa tehtävässäsi toimit tuntitöissä (työpanos noin 1–3 pv / vko) monipuolisten tietomallipohjaisten maanteiden suunnitelmissa eri suunnitteluvaiheiden avustavissa tehtävissä. Toimit yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija.Etsimme nyt vahvistusta osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Espooseen.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu yksittäisen liittymän parantamishankkeista alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin esimerkiksi kaupunkiseutujen kehäteillä. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä halua ja motivaatiota kehittyä alansa huippuosaajaksi. Voit olla yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelija. 

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Maija Ketola p. 020 747 6131 (Espoo) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sito.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 17.11.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.