abstractright abstractright

MaaS-teknologia-asiantuntija

Haemme kasvavaan joukkoomme kokenutta diplomi-insinööriä / filosofian maisteria vetämään MaaS (Mobility as a Service)-järjestelmäkehitystä Espooseen tai Tampereelle.

Tehtävä

Tehtävänä on toimia teknologia-asiantuntijana MaaS-palveluliiketoiminnan kehittämishankkeissa. Vastaat Maas-järjestelmäkehityksestä asiakkaille toteutettavien palveluiden rakentamisessa ja MaaS-operaattorin toiminnan perustamisessa. Toimipaikka voi olla Espoo tai Tampere.

Edellytykset

Edellytämme diplomi-insinöörin tai filosofian maisterin koulutusta (tai muu soveltuva korkeakoulututkinto) sekä kokemusta liikenteen informaatio-, tieto- ja maksujärjestelmistä (erityisesti joukko- ja taksiliikenne) ja käytännön asiakastyöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa pääset kehittämään kasvavaa ja kansainvälistyvää MaaS-palveluamme yhdessä alan johtavien ammattilaisten kanssa.  Tarjoamme myös monipuoliset ja laaja-alaiset työtehtävät, nykyaikaisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen ja koulutukseen.   

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa MaaS-palvelukehityksestä vastaava Jaakko Rintamäki, puh 020 747 6738 ja toimialajohtaja Petri Launonen, puh. 020 747 6744.

Hakeminen

Hakemukset ja cv:n pyydämme toimittamaan 31.5.2017 mennessä.