abstractright abstractright

Logistiikka-alan korkeakouluopiskelija

Innokas logistikka-alan korkeakouluopiskelija tuntitöihin Espooseen, Tampereelle tai Kuopioon

 

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Logistiikan toimialalle

Logistiikka-alan korkeakouluopiskelijaa

Haemme logistiikkatiimiimme opintojen loppupuoliskolla olevaa kaupallisen tai teknisen alan yliopisto-/korkeakouluopiskelijaa tuntitöihin. Voit olla myös juuri korkeakoulusta tai yliopistosta valmistunut kaupallisen / teknisen alan henkilö.

Uudessa tehtävässäsi toimit eri hankkeissa avustavissa tehtävissä ja pääset tutustumaan logistiikan mallinnustyökaluihin sekä paikkatieto-ohjelmistoihin.

Etsimme nyt vahvistusta Espooseen, Tampereelle tai Kuopioon 

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Toivomme, että olet opinnoissasi suuntautunut logistiikkaan (ml. toimitusketjun hallinta, logistiikkatoiminnot, hankinnat, kuljetusjärjestelmät, tavaraliikenne jne.). Rekrytoinnissa painotetaan myös erilaisten mallinnustyökalujen osaamista tai potentiaalia ja innokkuutta niiden oppimiseen sekä logistiikan ja tavaraliikenteen perustietoja.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaapalvelualuejohtaja Ilkka Salanne puh.040 821 4883 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.