abstractright abstractright

Logistiikan konsultti

Ammattitaitoinen logistiikan konsultti Espooseen, Tampereelle tai Kuopioon


Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Logistiikan toimialalle

Logistiikan konsulttia painopistealueena yritysasiakkaat

Logistiikan konsultin tehtävänä on kehittää digitalisaatioon pohjautuvia ja muita tuotteistettuja palveluja (esimerkiksi tietoalustoja) yrityksille ja muille organisaatioille. Palvelut voivat liittyä yritysten hankintoihin, toimitusverkostoihin, kuljetuksiin, logistiikkatoimintoihin jne.

Etsimme nyt vahvistusta Espooseen, Tampereelle tai Kuopioon

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Hakijalta toivomme konsultointi-, kehitys-, tutkimuskokemusta tai muuta vastaavaa kokemusta seuraavilta aloilta:

  • toimitusketjun hallinta
  • hankinnat
  • digitalisaatio yrityksissä (ml. tuotannon ohjausjärjestelmät kuten SAP)
  • kuljetukset ja logistiikkatoiminnot
  • tavaraliikenne

Sinulla on yliopisto tai korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulta löytyy taitoa tiimityöskentelyyn ja uuden kehittämiseen soveltuvaa asennetta ja luonnetta, hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa, hyvää raportointikykyä sekä perustietokoneohjelmistojen hyvää hallintaa.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelualuejohtaja Ilkka Salanne puh.040 821 4883 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.