abstractright abstractright

Liikenteen simuloija

Kokenut liikenteen simuloija Tampereelle, Espooseen, Ouluun tai Turkuun

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt kaupunki- ja väylät toimialalle liikenteen simuloijaa

Haemme liikennesuunnitteluun liikenteen mallintamisesta ja simuloinnista kiinnostunutta kokenutta suunnittelijaa tai projektipäällikköä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin kaupunkiympäristön hankkeisiin, joissa liikenteen toimivuus on keskeisessä osassa. Toimit osana osaavaa tiimiä ja tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Siton liikenteen simulointia osana liikenteen digitalisoitumista.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Tampereelle ja Espooseen, mutta voit sijoittua myös Ouluun tai Turkuun. 

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana ja mahdollisten uusien ohjelmien käytössä.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme innostuneisuutta ja innovatiivista kehittämistä sekä halua kehittyä liikennesuunnittelun asiantuntijana. Tehtävä edellyttää jonkin simulointiohjelman (Paramics, Synchro, Dynameq, EMME) tuntemista ja käyttökokemusta.

Edellytämme liikennealan insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin opintoja, noin kolmen vuoden työkokemusta, sujuvaa suomenkielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita asiakokonaisuuksia.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antavat Juha Mäkinen, juha.makinen@sito.fi, 020 747 6702 (Tampere) ja Elina Väistö, elina.vaisto@sito.fi, 020 747 6137 (Espoo).

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.