abstractright abstractright

Liikennesuunnittelun projektipäällikkö

Innostunut liikennesuunnittelun projektipäällikkö Espooseen, Tampereelle, Ouluun, Turkuun tai Kuopioon

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt kaupunki- ja väylät toimialalle liikennesuunnittelun projektipäällikköä

Haemme liikennesuunnittelun ja / tai liikenteen hallinnan projektipäällikköä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin kaupunkiympäristön hankkeisiin. Toimit monialaisten kaupunkiympäristössä toteutettavien liikennesuunnitteluhankkeiden projektipäällikkönä tukenasi ammattitaitoinen ja innostunut asiantuntijajoukkomme.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti paikkakunnalle Espoo, mutta voit sijoittua myös Tampereelle, Ouluun, Turkuun tai Kuopioon.

Haettavaa tehtävää vastaavina viimeaikaisina Sitowisen liikennesuunnittelun kohdereferensseinä mainittakoon mm. Tapiola, Kalasatama, Pasila, Helsinki-Vantaan lentoasema, Raide-Jokeri.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme 

Arvostamme innostuneisuutta ja halua kehittyä liikennesuunnittelun asiantuntijana. Tehtävä edellyttää AutoCad- tai Microstation-ohjelmien käyttökokemusta. 

Edellytämme liikennealan insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin opintoja, vähintään viiden vuoden työkokemusta, sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomenkielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita asiakokonaisuuksia.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Elina Väistö, elina.vaisto@sito.fi, 020 747 6137.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.1.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.