abstractright abstractright

Kokenut vesihuoltosuunnittelija Vesipalvelut-osastolle

Luotettava ja hyvin toimiva vesihuolto on elintärkeä yhdyskunnille. Vesipalvelut-osasto tarjoaa vesihuoltoverkostoihin liittyviä palveluja koko elinkaaren ajalle toimien tiiviissä yhteistyössä kaupunkitekniikan, geosuunnittelun ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Toimintamme laajentuessa haemme nyt kokenutta vesihuoltosuunnittelijaa Lahteen.

Tehtävä

Projekteissamme työskentelet esimerkiksi vesihuoltoverkostojen yleis- ja rakennussuunnittelun tai erilaisten verkostomallinnusten parissa. Olet osa monialaista suunnittelutiimiä ja saat tarvittaessa tukea Siton muilta ammattilaisilta. Tehtäväkenttäsi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Edellytykset

Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta, yleisimpien suunnittelu- ja mallinnusohjelmien tuntemusta sekä korkeakoulututkintoa tekniseltä alalta (DI / ins. AMK). Arvostamme vastuuntuntoa, kehittymishalua ja kykyä toimia niin tiimin osana kuin omatoimisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät rennossa ja nykyaikaisessa työilmapiirissä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jani Lepistö, jani.lepisto@sito.fi puh. 040 637 1389

Hakeminen

Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään 10.2.2017 mennessä