abstractright abstractright

Kokenut hulevesisuunnittelija Vesipalvelut-osastolle Tampereelle

Sito on Suomen johtava hulevesien hallinnan suunnittelija. Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia hulevesiin liittyviä selvityksiä, mallinnustarkasteluja sekä järjestelmien yleis- ja toteutussuunnittelua. Olemme tällä hetkellä suunnittelijana lukuisissa laaja-alaisissa hulevesiprojekteissa, joissa sovitetaan yhteen tulvasuojelun, toimivan ympäristön ja luontoarvojen tavoitteet. Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään haemme nyt kokenutta hulevesisuunnittelijaa Tampereen toimipisteeseemme.

Tehtävä

Projekteissamme työskentelet hulevesien hallinnan yleissuunnittelun ja hulevesimallinnusten parissa. Olet osa monialaista suunnittelutiimiä ja saat tarvittaessa tukea Siton muilta ammattilaisilta.

Edellytykset

Edellytämme kokemusta hulevesien hallinnan suunnittelusta ja hulevesimallinnuksesta. Osaat käyttää yleisimpiä suunnittelu- ja mallinnusohjelmia sujuvasti ja olet DI tai ins. AMK. Arvostamme kehittymishalua ja kykyä toimia niin tiimin osana kuin omatoimisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät rennossa ja nykyaikaisessa työilmapiirissä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualuejohtaja Perttu Hyöty etunimi.sukunimi@sito.fi puh.  020 747 6769

Hakeminen

Hakemukset (ml. CV ja palkkatoive) toimitetaan Siton rekrytointijärjestelmän kautta https://www.sito.fi/rekry/avoimet-tehtavat/ 14.5.2017 mennessä.