abstractright abstractright

Kirjanpitopäällikkö

Sitowise on suurin suomalainen talonrakentamisen ja infrarakentamisen konsulttiyhtiö, joka tarjoaa kattavan rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaalisten palveluiden kokonaisuuden. Konsernissa työskentelee 1 100 asiantuntijaa ja tekee noin sadan miljoonan euron proforma-liikevaihdon. Sitowise muodostui Wise Groupin ja Siton yhdistyttyä keväällä 2017.

Haluatko päästä näköalapaikalle jatkuvasti kasvavaan yritykseen kehittämään ja tukemaan kirjanpitotiimiä työssään? Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työskennellyt aiemmin esimiehenä taloushallinnon tiimissä, olet avarakatseinen ja sinulle on luontaista verkostoitua talon sisällä eri funktioiden välillä. Sinulla on myös kokemusta keskisuuren tai suuren yrityksen toiminnoista. Toimit sujuvasti muutostilanteissa ja samalla olet kannustava ja avoimesti kommunikoiva esimies tiimillesi.

Tehtävä

Tehtävä on organisaatiossa uusi ja organisaatio vahvassa kasvuvauhdissa. Pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan tehtäväalueeseesi kokonaisvaltaisesti ja näkemään työsi tulokset konkreettisesti.

Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa.

Tehtävässä vastaat ulkoisen laskennan ja kuukausiraportoinnin sujuvuudesta sekä hoidat esimies- ja kehittämistehtäviä. Tiimissäsi työskentelee pääkirjanpitäjä sekä kolme muuta tiimin jäsentä.

Arvostamme

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tilinpäätöksen ja konsolidoinnin prosessit ovat sinulle tuttuja, ja haluat edelleen kehittää osaamistasi näillä osa-alueilla. IFRS-standardien tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn aikaansaavien ja asiantuntevien työkavereiden parissa sekä kilpailukykyiset edut!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta Kaislanet-palveluumme mahdollisimman pian ja viimeistään 10.9.2017. Muistathan liittää mukaan cv:si.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Minna Helander, puh. 030 6090 574/ 28.8.2017. klo 10-11 ja 30.8.2017 klo 13-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Hakeminen

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.9.2017 mennessä Kaislanet-palveluun osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi