abstractright abstractright

Kaupunki- ja palvelumuotoilija Espooseen

Etsimme nyt joukkoomme kaupunki- ja palvelumuotoilijaa Espoon toimipisteellemme. Sytyt uusien innovaatioiden parissa ja osaat kuljettaa projekteja alun ideoinnista kohti teknistä toteutusta ja autat asiakkaitamme palvelukehityksen arjessa.

Tehtävä

Teemme hyvähenkisessä tiimissä monipuolisia julkisen ympäristön suunnittelutehtäviä sekä mm. digitaalisten palvelujen kehittämistä. Toimimme yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselle asialle löytyy aina hyvä asiantuntija. Tehtäväsi on toimia näiden monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa. Tarkempi tehtäväkuva määritellään kuitenkin hakijan kokemuksen mukaan.

Edellytykset

Etsimämme henkilö on idearikas, oma-aloitteinen visionääri. Tiimipelaaja, jolla on jo hiukan kokemusta kaupunkisuunnittelusta. Lisäksi edellytämme 3D mallintamisohjelman, Adobe kuvankäsittelyohjelmien sekä yleisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoa. Sopiva koulutuspohja on teollinen muotoilija, voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana, kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia, jotka ovat arvostaneet Siton yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hakeminen

Hakemukset palkkatoiveineen, portfolion sekä CV:n pyydämme toimittamaan 10.5.2017 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa muotoilujohtaja Mikko Rikala Mikko.Rikala@sito.fi puh 020 747 6565