abstractright abstractright

Katusuunnittelija tai projektipäällikkö

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja Liikenne- toimialalle

Katusuunnittelijaa tai projektipäällikköä

Tehtävänäsi on vastata Lahden alueella toteutettavista katusuunnitteluhankkeista. Tarvittaessa voit myös osallistua pääkaupunkiseudun hankkeiden suunnitteluun. Uudessa tehtävässä osallistut yleis-, katu- ja rakennussuunnitelmien laadintaan yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Kokemuksestasi riippuen voit toimia hankkeiden pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä.

Sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät tulevaisuuden kaupunkiympäristön ja liikenneväylien suunnittelijana.

Etsimme nyt vahvistusta ensisijaisesti Lahteen, mutta voit sijoittua myös Espooseen.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme yhteistyökykyä, Novapoint ja Tekla Civil suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, myyntihenkisyyttä sekä halua kehittyä alansa huippuosaajaksi. Sopiva koulutuspohja on diplomi-insinööri tai insinööri AMK. Tehtävä edellyttää kokemusta projektipäällikkötehtävistä tai vähintään useamman vuoden suunnittelukokemusta alalta ja valmiutta siirtyä projektipäällikön tehtäviin.

Lisätietoja työtehtävästä antavat osastopäällikkö Tapio Karvonen puh. 040 171 9931 ja apulaisosastopäällikkö Juha Väätäinen puh. 050 591 7514 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com


Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 9.2.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.