abstractright abstractright

Katu- ja aluesuunnittelun suunnittelijoita

Asiakaslähtöinen katu- ja aluesuunnittelun suunnittelija

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä. Etsimme nyt Kaupunki ja väylät -toimialalle katu-, kunnallistekniikan ja aluesuunnittelun suunnittelijoita.

Katu-, kunnallistekniikan ja aluesuunnittelun suunnittelijana pääset asiantuntijana osallistumaan monipuolisiin projektiluontoisiin työtehtäviin ja olet osaltasi rakentamassa uutta kehittyvää ympäristöä.

Etsimme nyt vahvistusta Jyväskylään, Tampereelle, Ouluun, Rovaniemelle, Espooseen, Turkuun, Kuopioon tai Lahteen

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. 

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme

Arvostamme alan suunnittelukokemusta, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on vähemmän työkokemusta. Pidämme tärkeänä myös kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemusta tyypillisimpien suunnitteluohjelmistojen, kuten Novapoint ja TeklaCivil, käytöstä.

Lisätietoja 

Lisätietoja työtehtävästä antaa

Espoo: osastopäällikkö Tapio Karvonen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6626
Tampere ja Turku: osastopäällikkö Mikko Kauppinen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6826
Kuopio: osastopäällikkö Martti Kokoi etunimi.sukunimi@sito.fi puh 6732
Jyväskylä: osastopäällikkö Aki Patama etunimi.sukunimi@sito.fi tai puh. 020 747 6828
Oulu ja Rovaniemi: osastopäällikkö Pirkka Hartikainen etunimi.sukunimi@sito.fi puh 020 747 6795

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 8.10.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.