abstractright abstractright

Infran suunnitteluammattilaisia pääkaupunkitiimiin

Siton Kaupunkitekniikkaosasto vahvistaa Pääkaupunkitiimiänsä ja etsii sekä kokeneita että nuorempia Infran suunnitteluammattilaisia osaksi kasvavaa tiimiä.

Tehtävä

Pääkaupunkitiimimme suunnittelee pääkaupunkiseutumme keskeisiä katu- ja kunnallistekniikan hankkeita. Viimeaikaisia referenssejämme ovat mm. Töölönlahden alue, Keskuskatu, Kalevankadun kävelykatu. Nyt työn alla on mm. Kalasataman Infra, Keski-Pasilan kadut ja kunnallistekniikka (tulevan Tripla-kauppakeskuksen ympäristö) sekä Erottaja.

Arvostamme

Toivomme hakijalta asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. Tarjoamme alan parhaimman ammatillisen tuen kasvaaksesi todelliseksi huippuammattilaiseksi. Työskentely tapahtuu dynaamisessa työyhteisössä kumppaneina laaja joukko alan ammattilaisia. Työkaluinamme on alan uusimmat ohjelmistot (Novapoint 20, Autocad Civil 3D ja Microstation V8)

Lisätietoja

Lisätietoja pääkaupunkitiimin tehtävistä antavat Juha Väätäinen p. 020 747 6058 ja Juha Lahti p. 020 747 7346 sekä Tapio Karvonen p. 020 747 6626. (etunimi.sukunimi@sito.fi)

Hakeminen

Hakemukset pyydämme toimittamaan 19.6.2017 mennessä.