abstractright abstractright

HR-asiantuntija

Etsimme HR-ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen noin 1,5 vuoden äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävän on määrä alkaa 1.3.2017 ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Sito Oy:n palvelukseen. Rekrytointiprosessista vastaa Barona.

Tehtävä

Hakemamme HR-asiantuntija toimii esimiesten tukena käytännön henkilöstö- ja työsuhdeasioiden hoidossa sekä vastaa HR-prosesseja tukevien järjestelmien ylläpidosta, kehityksestä ja HR-raportoinnista.

Edellytykset

Etsimme henkilöstöhallinnon osaajaa, jolle on jo kertynyt useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja hyvä kokonaisnäkemys henkilöstötoiminnoista. Tunnet työlainsäädännön ja osaat tulkita työehtosopimuksia. Olet ollut mukana HR-prosessien, – käytäntöjen ja –järjestelmätuen kehittämisessä. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hallitset hyvin Office-ohjelmat. Myös kokemus Sharepointista on eduksi.

Työntekijänä tehtävässä pärjää itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolta löytyy tavoitteellisuutta ja sinnikkyyttä viedä asiat loppuun järjestelmällisellä otteella. Asiakaslähtöinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat tehtävässä menestymisen perusta.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia osana neljän hengen HR-tiimiä. Toimimme innostuneella ja sitoutuneella otteella, yhdessä ongelmia ratkoen. Mikäli tehtävä vastaa osaamistasi ja toiveitasi niin kuulemme sinusta mielellämme! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, joten seuraathan sähköpostiasi tämän osalta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Mikko Rämänen maanantaina 6.2.2017 klo 9-10 välillä ja perjantaina 10.2.2017 klo 9-10 välillä numerosta 046 922 0775.

Siirry Baronan sivuille.