abstractright abstractright

Digiosaaja

Tule kanssamme rakentamaan digitaalista maailmaa

Haemme

•konsultteja

•projektipäälliköitä

•ratkaisuarkkitehteja

•integraatioasiantuntijoita

•sovelluskehittäjiä

kasvavaan joukkoomme. Sitowise työllistää tällä hetkellä 1200 henkilöä ja toimimme Suomessa 17 paikkakunnalla.

Tieto on kaikkialla rakennetun ympäristön prosesseissa. Me digitalisoimme rakennettuun ympäristöön liittyvää suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa. Olemme kuntien ja infra-alan toiminnan, tietojen ja tietojärjestelmien asiantuntija.

Sitowise on Suomen kolmanneksi suurin rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto ja alan johtava digitaalisten palvelujen toimittaja. Viemme yhdessä alaa eteenpäin. Näemme digitalisoituvassa yhteiskunnassa suurta potentiaalia ja haluamme olla mukana rakentamassa tulevaisuutta.

Murrosvaiheessa tarvitaan visiointia, johtamista ja laajaa ymmärrystä infran elinkaareen liittyvistä prosesseista. Asiantuntijamme auttavat kumppaneitamme näkemään ja kirkastamaan tavoitetilan ja asettavat askelmerkit ohjaamaan muutoksen läpi. Konsultoimme sekä laajempia kokonaisuuksia organisaatiotasolla että yksittäisiä teknisiä prosesseja.

Tehtävänkuvasi muotoutuu lopullisesti omien painotustesi mukaisesti. Mikäli olet kokenut työpajojen vetäjä ja tunnet rakennetun ympäristön tietojen elinkaaren ja siihen liittyvät prosessit laajoina kokonaisuuksina, löydät paikkasi asiakasrajapinnasta. Jos taas osaamisesi painottuu enemmän teknisiin taitoihin, kuten arkkitehtuuri- tai integrointiratkaisuihin tai tiedonsiirtoprosesseihin, voi tehtäviisi kuulua esimerkiksi integraatiokonsultointiin, vaatimusmäärittelyjä ja organisaatiorajojen yli kulkevien tiedonsiirtoprosessien suunnittelua.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen ajatteluun, mutta yhtä lailla odotamme sinulta kykyä avoimeen tiimityöhön.  Tehtävässä korostuu kyky johtaa omaa asiantuntijatyötä ja lisäksi sinulla tulee olla rohkeutta määrittää muutoksen suuntaa asiakkaamme prosesseissa. Edellytämme sujuvia vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden ohjata rakennetun ympäristön digiloikkaa, tukun kutkuttavan mielenkiintoisia haasteita sekä innostuneen ja hauskan työporukan. Näetkö itsesi jo tiimimme jäsenenä? Tartu tilaisuuteen!

Yhteydenotot: Aino Ikäheimo, apulaisosastopäällikkö puh. 020 747 6698

Hakemuksen voit jättää 8.10.2017 mennessä.