abstractright abstractright

Digiosaaja

Digiosaaja

tule kanssamme rakentamaan digitaalista maailmaa

Haemme digikonsulttia ja projektipäällikköä kasvavaan joukkoomme. Sitowise työllistää tällä hetkellä yli 1 200 henkilöä ja toimimme Suomessa kuudellatoista paikkakunnalla.

Tieto on kaikkialla rakennetun ympäristön prosesseissa. Me digitalisoimme rakennettuun ympäristöön liittyvää suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa. Olemme kuntien ja infra-alan toiminnan, tietojen ja tietojärjestelmien asiantuntija.

Sitowise on Suomen kolmanneksi suurin rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto ja alan johtava digitaalisten palvelujen toimittaja. Viemme yhdessä alaa eteenpäin. Näemme digitalisoituvassa yhteiskunnassa suurta potentiaalia ja haluamme olla mukana rakentamassa tulevaisuutta. Murrosvaiheessa tarvitaan visiointia, johtamista ja laajaa ymmärrystä infran elinkaareen liittyvistä prosesseista.

Toimittamiamme paikkatietopohjaisia tietojärjestelmiä käytetään laajasti sekä kuntien, julkishallinnon että yritysten jokapäiväisessä toiminnassa. Projektipäällikkönä osallistut näiden järjestelmien kehittämiseen ja toimittamiseen yhdessä asiakkaidemme ja osaavan kehittäjätiimimme kanssa.

Konsulttimme auttavat kumppaneitamme näkemään ja kirkastamaan tavoitetilan ja asettavat askelmerkit ohjaamaan muutoksen läpi. Konsulttimme tekevät arkkitehtuurisuunnittelua, tiedonhallinnan kehitykseen liittyviä selvityksiä, vaatimusmäärittelyitä ja laajempia organisaatioiden toimintaan liittyviä kehitystöitä. Tehtävässä korostuu kyky johtaa omaa asiantuntijatyötä ja lisäksi sinulla tulee olla rohkeutta määrittää muutoksen suuntaa asiakkaamme prosesseissa.

Tehtävänkuvasi muotoutuu lopullisesti omien painotustesi mukaisesti.  Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen ajatteluun ja asiakasrajapinnassa toimimiseen, mutta yhtä lailla odotamme sinulta kykyä avoimeen tiimityöhön.  Edellytämme sujuvia vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua

Tarjoamme sinulle tilaisuuden ohjata rakennetun ympäristön digiloikkaa, tukun kutkuttavan mielenkiintoisia haasteita sekä innostuneen ja hauskan työporukan. Näetkö itsesi jo tiimimme jäsenenä? Tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja projektipäällikön tehtävistä voi kysellä Erno Puupposelta: 040-565 5724.

Mikäli haluat kuulla enemmän konsultin paikasta, soita Aino Ikäheimolle: 050-536 4537.

Hakemuksen voit jättää 13.2.2018 mennessä.