abstractright abstractright

Avoimet tehtävät

Tältä sivulta löydät kaikki avoimet työpaikkamme. Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Kaupunki- ja palvelumuotoilija Espooseen

Etsimme nyt joukkoomme kaupunki- ja palvelumuotoilijaa Espoon toimipisteellemme. Sytyt uusien innovaatioiden parissa ja osaat kuljettaa projekteja alun ideoinnista kohti teknistä toteutusta ja autat asiakkaitamme palvelukehityksen arjessa.

Kokenut hulevesisuunnittelija Vesipalvelut-osastolle Tampereelle

Sito on Suomen johtava hulevesien hallinnan suunnittelija. Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia hulevesiin liittyviä selvityksiä, mallinnustarkasteluja sekä järjestelmien yleis- ja toteutussuunnittelua. Olemme tällä hetkellä suunnittelijana lukuisissa laaja-alaisissa hulevesiprojekteissa, joissa sovitetaan yhteen tulvasuojelun, toimivan ympäristön ja luontoarvojen tavoitteet. Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään haemme nyt kokenutta hulevesisuunnittelijaa Tampereen toimipisteeseemme.

Tiesuunnittelun projektipäällikkö

Haemme vahvaan, osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme kokenutta tai aloittelevaa projektipäällikköä tiesuunnittelutehtäviin.