abstractright abstractright

Rekry

Kaipaatko ympärillesi rautaisia ammattilaisia hyvällä ja kunnianhimoisella asenteella? Toivoisitko kuuluvasi ryhmään, jossa uskalletaan ajatella rohkeasti ja kehittää uutta? Haluaisitko innostua työstäsi? Etsimme jatkuvasti kehittyvään ja monipuoliseen joukkoomme infran, liikenteen, ympäristön ja tietotekniikan osaajia.

Parhaan työympäristön puolesta

Tavoitteenamme on kehittyä infrasektorin halutuimmaksi työpaikaksi.  Teemme määrätietoisesti työtä entistä paremman työpaikan puolesta kehittämällä johtamista, sisäistä yhteistyötä sekä vaikutusmahdollisuuksia oman työhön ja yrityksen toimintaan.

Uskomme kestävään kehitykseen, myös henkilöstöasioissa. Meillä se tarkoittaa henkilöstön arvostusta ja panostusta työhyvinvointiin. Henkilöstömme on myös aktiivisesti mukana toiminnan kehittämisessä sekä muutosten ja uusien ratkaisujen suunnittelussa. Ei siis ihme, että meillä Sitossa on loistava yhteishenki ja työilmapiiri!

– Tellervo Aaltonen, henkilöstöpäällikkö

Nuori osaaja

Oletko infran, liikenteen, ympäristön tai tietotekniikan nuori osaaja? Etsitkö lentävää lähtöä työurallesi? Meillä Sitossa työskentelee jatkuvasti reilut 50 korkeakouluopiskelijaa sekä paljon nuoria tulevaisuudentekijöitä. Tarjoamme sinulle sopivasti haasteita huippuasiantuntijoiden tukemana! Joustavat työaikamme, innostava ilmapiirimme, monipuolinen virkistystoimintamme ja Sito-nuorten verkosto takaavat viihtymisesi. Tule kasvamaan ammattilaiseksi mielenkiintoisissa projekteissamme ja tuomaan kädenjälkesi rakennettuun ympäristöön!

Kalliokiipeilyharrastukseni johdatti minut opiskelemaan kalliorakentamista. Kalliorakentamisen osaaminen on Suomessa ja erityisesti Sitossa aivan huipputasolla.

– DI Anders Koponen, kalliorakennussuunnittelija

Ammattilainen

Onko sinulla työkokemusta ja ammattitaitoa useamman vuoden ajalta? Kaipaatko kuitenkin työhösi uutta sisältöä ja seuraavaa askelta työurallasi? Mielenkiintoiset asiakasprojektimme haastavat sinut ja mahdollistavat ammatillisen kehittymisesi. Kannustava työilmapiirimme sekä Sito-ammattilaisten verkosto tukevat onnistumistasi työssä. Huomioimme erilaiset arjen elämäntilanteet ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Joustavuus työajoissa ja etätyömahdollisuudet tehtävien mukaan ovat osa kulttuuriamme. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Liikennetutkimus jos mikä on lähestymistavaltaan monitieteellistä. Vaikka opiskelinkin Tampereen teknillisessä yliopistossa liikenne- ja kuljetustekniikkaa, työni voisi sopia yhtä hyvin liikennetutkimukseen suuntautuneelle sosiologille.

– Tekn.lis Kati Kiiskilä, projektipäällikkö, Liikennetieto, Oulu

Konkari

Oletko jo alan rautainen ammattilainen? Kaipaatko uusia näkökulmia työhösi,  kiinnostavampia projekteja ja innostuneempaa ilmapiiriä? Me Sitossa arvostamme kokemustasi! Alan edelläkävijänä tarjoamme kaltaisellesi kokeneelle suunnittelijalle, projektipäällikölle tai asiantuntijalle mielenkiintoisimpia töitä ja merkittäviä projekteja arvostettujen ammattilaisten joukossa. Meillä sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa ammatitaidollasi tulevien sukupolvien tietojen ja taitojen kehittymiseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

On hyvin palkitsevaa olla liikennesuunnittelun avulla parantamassa arjen sujuvuutta, infran käytettävyyttä ja liikenneturvallisuutta. Infra-alalla eivät työt lopu edes huonoina aikoina.

– Tommi Eskelinen, ryhmäpäällikkö

Uusimmat avoimet tehtävät

Avoin tehtävä Hakuaika päättyy

Kaupunki- ja palvelumuotoilija Espooseen

Etsimme nyt joukkoomme kaupunki- ja palvelumuotoilijaa Espoon toimipisteellemme. Sytyt uusien innovaatioiden parissa ja osaat kuljettaa projekteja alun ideoinnista kohti teknistä toteutusta ja autat asiakkaitamme palvelukehityksen arjessa.
10.5.

Projektipäälliköitä infra- ja vesirakentamishankkeiden rakennuttamistehtäviin

​Haemme projektipäälliköitä monipuolisen ja osaavan rakennuttamisen tiimimme vahvistukseksi. Työpaikkasi voi olla Espoon, Tampereen tai Rovaniemen toimipisteessämme.
31.5.

Kokenut hulevesisuunnittelija Vesipalvelut-osastolle Tampereelle

Sito on Suomen johtava hulevesien hallinnan suunnittelija. Teemme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia hulevesiin liittyviä selvityksiä, mallinnustarkasteluja sekä järjestelmien yleis- ja toteutussuunnittelua. Olemme tällä hetkellä suunnittelijana lukuisissa laaja-alaisissa hulevesiprojekteissa, joissa sovitetaan yhteen tulvasuojelun, toimivan ympäristön ja luontoarvojen tavoitteet. Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään haemme nyt kokenutta hulevesisuunnittelijaa Tampereen toimipisteeseemme.
14.5.