abstractright abstractright

Rekry

Kaipaatko ympärillesi rautaisia ammattilaisia hyvällä ja kunnianhimoisella asenteella? Toivoisitko kuuluvasi ryhmään, jossa uskalletaan ajatella rohkeasti ja kehittää uutta? Haluaisitko innostua työstäsi? Etsimme jatkuvasti kehittyvään ja monipuoliseen joukkoomme infran, liikenteen, ympäristön ja tietotekniikan osaajia.

Parhaan työympäristön puolesta

Tavoitteenamme on kehittyä infrasektorin halutuimmaksi työpaikaksi.  Teemme määrätietoisesti työtä entistä paremman työpaikan puolesta kehittämällä johtamista, sisäistä yhteistyötä sekä vaikutusmahdollisuuksia oman työhön ja yrityksen toimintaan.

Uskomme kestävään kehitykseen, myös henkilöstöasioissa. Meillä se tarkoittaa henkilöstön arvostusta ja panostusta työhyvinvointiin. Henkilöstömme on myös aktiivisesti mukana toiminnan kehittämisessä sekä muutosten ja uusien ratkaisujen suunnittelussa. Ei siis ihme, että meillä Sitossa on loistava yhteishenki ja työilmapiiri!

– Tellervo Aaltonen, henkilöstöpäällikkö

Nuori osaaja

Oletko infran, liikenteen, ympäristön tai tietotekniikan nuori osaaja? Etsitkö lentävää lähtöä työurallesi? Meillä Sitossa työskentelee jatkuvasti reilut 50 korkeakouluopiskelijaa sekä paljon nuoria tulevaisuudentekijöitä. Tarjoamme sinulle sopivasti haasteita huippuasiantuntijoiden tukemana! Joustavat työaikamme, innostava ilmapiirimme, monipuolinen virkistystoimintamme ja Sito-nuorten verkosto takaavat viihtymisesi. Tule kasvamaan ammattilaiseksi mielenkiintoisissa projekteissamme ja tuomaan kädenjälkesi rakennettuun ympäristöön!

Tiesuunnittelu on käytännönläheistä ja mielenkiintoista, oikeaa perusinsinöörityötä!

– DI Josefiina Saarnikko, tiesuunnittelija

Ammattilainen

Onko sinulla työkokemusta ja ammattitaitoa useamman vuoden ajalta? Kaipaatko kuitenkin työhösi uutta sisältöä ja seuraavaa askelta työurallasi? Mielenkiintoiset asiakasprojektimme haastavat sinut ja mahdollistavat ammatillisen kehittymisesi. Kannustava työilmapiirimme sekä Sito-ammattilaisten verkosto tukevat onnistumistasi työssä. Huomioimme erilaiset arjen elämäntilanteet ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Joustavuus työajoissa ja etätyömahdollisuudet tehtävien mukaan ovat osa kulttuuriamme. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!
Liikennesuunnittelussa saa todella haastaa itseään.

– DI Tero Rahkonen, vanhempi liikennesuunnittelija

Konkari

Oletko jo alan rautainen ammattilainen? Kaipaatko uusia näkökulmia työhösi,  kiinnostavampia projekteja ja innostuneempaa ilmapiiriä? Me Sitossa arvostamme kokemustasi! Alan edelläkävijänä tarjoamme kaltaisellesi kokeneelle suunnittelijalle, projektipäällikölle tai asiantuntijalle mielenkiintoisimpia töitä ja merkittäviä projekteja arvostettujen ammattilaisten joukossa. Meillä sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa ammatitaidollasi tulevien sukupolvien tietojen ja taitojen kehittymiseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
Jokaisessa projektissa on omat, mielenkiintoiset haasteensa.

– Insinööri Juha Väätäinen, apulaisosastopäällikkö

Uusimmat avoimet tehtävät

Ei avoimia työpaikkoja.