abstractright abstractright

Sillat ja rakenteet

Tuotamme siltojen ja muiden taitorakenteiden asiantuntija- ja suunnittelupalveluja siten, että asiakkaanamme voit hallita ja hyödyntää tuotettua tietoa koko kohteen elinkaaren ajan.

Tarjoamme siltojen ja muiden taitorakenteiden asiantuntija- ja suunnittelupalveluja yksittäisistä putkisilloista valtakunnan suurimpiin väylähankkeisiin.  Palvelumme kattaa kaikki suunnittelun vaiheet esisuunnittelusta ylläpitotehtäviin saakka. Kaikki rakennusmateriaalit, betoni, teräs, puu ja kivi ovat meille tuttuja.

Tietomallintamalla tehtävä suunnittelu on oleellinen osa normaalia suunnitteluprosessiamme. Käytämme tietomallintamista eri suunnitteluvaiheissa ja kehitämme koko ajan ratkaisuja ja toimintamalleja väylä- ja taitorakennetietomallien yhdistämiseen ja tehokkaaseen käyttöön.

Taitorakenteiden ylläpidon asiantuntijapalvelumme ovat käytettävissänne kaikissa tehtävissä koskien rakenteiden kunnon seurantaa, toimenpideohjelmointia, korjausinvestointien suunnittelua sekä niiden toteuttamista.

Asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana alan kehityksessä. Laadimme eri tilaajille suunnitteluohjeita liittyen mm. taitorakenteiden suunnitteluun, tarkastamiseen, korjaussuunnitteluun. Teemme myös muiden konsulttien laatimien taitorakenteiden suunnitelmien tarkastusta  eri tilaajille.