abstractright abstractright

Valaistussuunnittelu

Tavoitteemme on vaikuttaa positiivisesti pimeän ajan kokemiseen. Parhaimmillaan valaistuksella luodaan viihtyisä ja esteettinen ympäristö, jossa pimeän ajan kaupunki- ja maisemakuva sekä tien liikenneympäristö muodostaa jäsennellyn kokonaisuuden orientoitumisen helpottamiseksi. Arkiliikkumisen reittien tulee olla turvallisia ja esteettömiä liikkumismuodosta riippumatta. Asiakaslähtöinen ja käyttäjien tarpeet huomioivan valaistuksen tulee lisäksi olla ratkaisuiltaan kestävä, energiatehokas ja esteettinen.

Osaamisemme kattaa ulkovalaistuksen osa-alueet kaupunkikeskustoista ja puistoista katuihin, teihin ja tunneleihin julkisivuvalaistusta ja valotaidetta unohtamatta. Palvelumme kattavat koko suunnitteluprosessin ulkovalaistuksen tarveselvityksistä ja yleissuunnittelusta aina toteutussuunnitteluun asti. Lisäksi tarjoamme ulkovalaistukseen liittyvää asiantuntijapalvelua ja toimimme tarvittaessa rakennuttajien ja työmaavalvojien asiantuntijoina               .

Asiantunteva ja innovatiivinen tiimiimme muodostuu monipuolisen kokemuksen ja erilaisen koulutustaustan omaavista osaajista, jotka yhdessä löytävät parhaat ratkaisut kuhunkin suunnittelukohteeseen. Laaja-alaisissa ja haastavissa projekteissa olemme oppineet ymmärtämään yhteistyön merkityksen niin eri tekniikkaosa-alueiden suunnittelijoiden kuin asiakkaan ja sidosryhmien henkilöiden kanssa.