abstractright abstractright

Radioverkkojen suunnittelu

Tarjoamme ammattilaisosaamista kaikenlaisten radioverkkojen suunnitteluun. Tyypillisiä suunnittelukokonaisuuksia ovat yksittäiset sisätilatoistinverkot, suuret sisätilaverkot esimerkiksi  toimistokiinteistöihin, solukkoverkkojen alueelliset optimointi-kokonaisuudet ja suurten solukkoverkkojen suunnittelu. Radio- ja matkapuhelinverkkoammattilaisillamme on vuosikausien monipuolinen kokemus vaativista suunnittelutehtävistä ja hoidamme toimeksiannot rutiinilla ja tehokkaasti.

Puramme toimeksiannon palvelutaso- ja kattavuusvaatimukset teknisiksi vaatimuksiksi ja suunnittelemme verkon vastaamaan kulloistakin asiakastarvetta. Teemme toistimien ja tukiasemien sijoitussuunnitelmat, antennipaikat ja suunnat, kaapelireitit, radioverkon parametrisoinnit ja laiteluettelot. Tarvittaessa hoidamme kommunikoinnin verkon käyttäjien kanssa asiakkaiden tarpeiden selvittämiseksi ja huomioon ottamiseksi. Palvelutasovaatimusten  ohella huolehdimme  myös verkkoratkaisun kustannustehokkuudesta.

Palvelukirjomme kattaa myös lupahankinnan ja rakennuttamisen. Niin sovittaessa haemme verkon edellyttämät toteutusluvat kiinteistöjen omistajilta ja muilta osapuolilta. Rakennutamme verkon eli teemme toimeksiantajan normien mukaisesti tarvittavat tilaukset urakoitsijoille ja materiaalitoimittajille sekä johdamme toteutus-projektin.