abstractright abstractright

Kaiku -palvelu

Kaiku-palvelu on Siton asiakkailleen ja yhteystyökumppaneilleen tarjoama selaimessa toimiva sähköinen tiedostosiirto- sekä kollaboraatiopalvelu. Sen avulla pystyt lähettämään sekä vastaanottamaan erikokoiset projektitiedostot missä tahansa ja miltä tahansa koneelta. Kaiku-palvelulla on jo yli kaksi tuhatta käyttäjää ja kehitämme sitä jatkuvasti yhä paremmaksi työkaluksi käyttäjäpalautteen perusteella.

Kaiku-palvelu löytyy osoitteesta: www.kaiku.sito.fi

Uusin Kaiku-palvelun versio on entistä toimivampi ja siihen on lisätty uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Perinteisen tiedostojen siirtämisen sekä niihin liittyvien lisätietojen vaihtamisen lisäksi pystyt myös lähettämään automaattisia pikaviestejä projektijäsenille muokatessasi sisältöä, tai kommentoidessasi jo lisättyä materiaalia.

Palaveriajan sopimisen työkalua on kehitetty edelleen käytettävyydeltään paremmaksi. Myös karttakomponentin toiminnallisuus on nyt lisätty palveluun. Seuraavassa versiossa karttakomponenttia rikastetaan interaktiivisilla ominaisuuksilla.

Niin ikään käyttäjähallinnassa sekä uusien projektijäsenten kutsumisessa olleita ongelmia on korjattu ja siitä on tehty aiempaa helpompaa.

Jos Kaiun käytössä ilmenee ongelmia, tai haluat lisätietoja palvelusta, ota rohkeasti yhteyttä.