Uutiset

Ramboll Finland, Sitowise ja Solita toteuttavat Liikenneviraston tiestötietojärjestelmän – kyseessä julkishallinnon ensimmäinen ICT-allianssihankinta

Velho-allianssi toteuttaa uuden tiestötietojärjestelmän, joka korvaa nykyisen tierekisterin ja mahdollistaa Liikennevirastolle aikaisempaa ajantasaisemmat tiedot väylien kunnosta, käytettävyydestä ja käytöstä. Hankkeessa uudistetaan myös suunnitelmatietojen hallintaa tie-, rata- ja vesiväylien osalta. Allianssissa töitä tekevät tiiviissä yhteistyössä Liikenneviraston, Ramboll Finlandin, Sitowisen ja Solitan asiantuntijat.

Sähköpostiosoitteemme muuttuvat 20.11.2017

Uudet sähköpostiosoitteemme ovat: etunimi.sukunimi (at) sitowise.com. Vanhat sähköpostiosoitteet (etunimi.sukunimi (at) sito.fi ja etunimi.sukunimi (at) wisegroup.fi)  toimivat uuden sähköpostiosoitteen rinnalla toistaiseksi.

Valovoima voittoisana – HEVI 24 Design Sprint loi uusia ideoita

Sitowisen Metropolian muotoiluopiskelijoille järjestämässä ­­– HEVi 24, Helsinki – Espoo– Vantaa – Innovaatiot. 24h Design Sprint –kilpailu keräsi opiskelijajoukkueet kehittämään pääkaupunkiseudun elinvoimaisuutta ja vetovoimaisuutta.