Uutiset

Helsinki haluaa ylijäämämaat haltuun myös talonrakentamisesta

Helsingin kaupungin kaivumaiden hyödyntämisessä siirrytään uuteen vaiheeseen. Seuraavan viisivuotiskauden aikana infrarakentamisen parissa hankittuja kokemuksia ryhdytään soveltamaan myös talonrakentamiseen. Aluksi selvitetään, miten paljon ylijäämämassoja rakentamisessa syntyy.

Sitowise etenee vauhdilla uusissa liikenteen palveluissa

Sitowise on käynnistämässä useita uusia liikkumispalveluja eri puolilla maata. Lisäksi neuvotteluja käydään Norjassa ja tavoite on päästä lähiaikoina uusille markkinoille. Palveluiden pääpaino on julkisten kuljetusten tehostamisessa ja avaamisessa kaikkien käyttöön. Tätä kautta olemme edelläkävijänä avaamassa MaaS-markkinaa.

LuxTurrim5G jalkauttaa uuden sukupolven tietoverkot kaupungin kaduille

Nokia Bell Labs -vetoinen monialainen yritysryhmä, jossa Sitowise on mukana, rakentaa tulevaisuuden älykaupunkia konkreettisesti kunnianhimoisella kolmivuotisella tutkimushankkeella. Nopea ja hyvin suuren tiedonsiirtokapasiteetin 5G-verkko tuodaan käyttäjien ulottuville älykkäiden valaisinpylväiden kautta, mikä mahdollistaa ennen näkemättömien uusien digiajan palveluiden toteuttamisen tehokkaasti.

SITOn ja SYKEn WONDER-projektille rahoitus Euroopan Avaruusjärjestöltä

Sito ja SYKE saivat rahoitusta Euroopan Avaruusjärjestöltä (ESA) innovatiivisen vesistönseurantajärjestelmän kehittämiseksi. Kehitettävä palvelu hyödyntää uusia tarkkoja Sentinel-satelliittiaineistoja, paikannusta, kansalaishavainnointia mobiililaitteiden avulla sekä automaattista vedenlaadun mittausta. Järjestelmä toteutetaan Siton LOUHI-paikkatietopalveluun.

Suuri suomalainen on syntynyt

Sito ja Wise Group ovat yhdistyneet ja uusi nimemme on SITOWISE. Sitowise on 1100 hengen talo- ja infrarakentamisen asiantuntijayritys ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta.