abstractright abstractright
Uutiset

Laajoja ja monipuolisia vesipalveluja – asiantuntemuksella

Liiketoimintamme vahvistui uudella Vesipalvelut palvelualueella, jota vetää huippuosaaja Perttu Hyöty.

Vesi on elementti, joka on keskeinen osa ympäristöämme. Siksi vesihuolto, hulevesien hallinta ja vesiympäristön laadusta huolehtiminen kuuluvat oleellisesti yhdyskuntien suunnitteluun. – Meillä on vahva asiantuntemus veteen liittyvissä suunnittelu- ja selvitystehtävissä. Voimme tarjota asiakkaillemme laajan kokonaisuuden, joka sisältää vesihuoltoon, hulevesiin ja vesiympäristöön liittyvät monipuoliset palvelut, Perttu Hyöty kertoo. Osastomme toimii läheisessä yhteistyössä niin kaupunkitekniikan, geo- ja maisemasuunnittelun kuin ympäristökonsultoinnin kanssa varmistaaksemme onnistuneen lopputuloksen vaativissakin hankkeissa. Kehitämme myös jatkuvasti uusia toimialarajat ylittäviä palveluita, esimerkiksi Siton Louhi-tietopalvelun virittäminen vesihuollon ja hulevesien hallinnan asiakkaita varten on työn alla.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä jokaisella osa-alueellamme. Emme pyri olemaan alan suurin konsultti vaan asiantuntevin ja halutuin kumppani valitsemillamme palvelualueilla. Tässä meitä tukee Siton monipuolinen infra-alan osaaminen sekä myös maine hyvänä työnantajana, mikä on erittäin tärkeää hyvistä osaajista kilpailtaessa.

Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja meillä on useita mielenkiintoisia hankkeita meneillään, esimerkiksi Tampereen kaupungille laadimme Lahdesjärven alueelle laajaa hulevesiselvitystä ja Tampereen Vedelle on tekeillä vesihuoltolinjojen rakennussuunnittelua mm. Vuoreksessa ja Nurmin alueella. Erittäin kiinnostava projekti on myös Finavialle tehtävä Helsinki-Vantaan lentoasema-alueen hulevesimallinnus, joka liittyy lentoaseman kehittämisohjelmaan, jossa Sito on myös infran suunnittelusta vastaava konsultti.

Kuva: Lauri Erävuori, Sito