abstractright abstractright
Uutiset

Sito ja Fluidtime aloittavat yhdessä uusien liikkumisen palveluiden (MaaS) kehittämisen

Sito Oy ja itävaltalainen Fluidtime Data Services GmbH ovat allekirjoittaneet strategisen kumppanuussopimuksen Helsingissä 12. helmikuuta 2016.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota laajoja MaaS-palvelukokonaisuuksia aina teknologian määrittelykonsultoinnista uusien liikkumispalveluiden toteuttamiseen ja operointiin asti. Sito ja Fluidtime tarjoavat asiantuntemustaan myös pilottien kaupallistamiseksi.

–  Termistä MaaS on tullut valtava ilmiö. Se on loistava konsepti ja voimme tuoda mukaan teknologista näkökulmaa, kertoo Fluidtimen kumppaanuuspäällikkö Michael Kieslinger.

Fluidtime on jo ottanut käyttöönsä laajassa mittakaavassa integroituja liikkumisen palveluiden alustoja.  Wienissä käytössä olevat liikkumisalustat Smile ja Beambeta ovat kansainvälisesti tunnettuja ja ainutlaatuisia multimodaalireititys- ja lippusovelluksia.

Sito ja Fluidtime näkevät, että yhdessä yhtiöt pystyvät tehokkaammin markkinoimaan, käyttöönottamaan ja operoimaan uusia liikkumispalveluita toimialan edistämiseksi.

– Kumppanuuden avulla Sito vahvistaa rooliaan Pohjoismaiden yhtenä johtavana MaaS-toimijana, kertoo liiketoimintajohtaja Kari Tuukkanen.  – Ensimmäiset kohdemarkkinamme tulevat olemaan Skandinavia sekä Baltia, ja ensimmäinen yhteinen kokeilu tullaan toteuttamaan Suomessa tänä vuonna, Tuukkanen lisää.

Fluidtime on maailman johtava integroituja monimuoto reititys ja lipunmyynti palveluita tarjoava yritys. Koska Fluidtime on palkittu IT-toimittaja, on yhtiön tuotteilla ja palveluilla asiakkaita ympäri Eurooppaa.  www.fluidtime.com

Lisätietoa:
Pekka Eloranta, pekka.eloranta@sito.fi, +358 40 505 1818
Michael Tremmel, michael.tremmel@fluidtime.com, +43 660 7799 769