abstractright abstractright
Uutiset

Uutta Kauppalehden Tietopalvelussa: rakennuspiirustukset

Kauppalehden tietopalveluiden asiakkailla on nyt mahdollisuus ostaa rakennuspiirustukset samasta palvelusta kuin muutkin kiinteistön dokumentit.

”Kauppalehden palvelussa päästiin hyödyntämään Siton Tietopalveluiden vahvaa roolia kuntien tietojärjestelmien ja tietojen asiantuntijana. Sito toimi sillanrakentajana kunnan ja Kauppalehden välillä” kertoo projektipäällikkö Aino Ikäheimo Sitosta.

Tiedot perustuvat kaupunkien rakennuspiirustusjärjestelmien tietoihin ja ne ovat käytössä pdf-muodossa. Yksittäisen rakennuksen tiedot sisältävät rakennustunnuksen, osoitteen ja käyttötarkoituksen lisäksi: pohjapiirustukset, asemapiirustukset, julkisivut, leikkaukset sekä muut piirustukset. Ensivaiheessa rakennuspiirustuksia on saatavilla Helsingistä ja Espoosta.

Rakennuspiirustusten hakeminen samasta palvelusta muiden tärkeiden kiinteistötietojen kanssa suoraviivaistaa ja tehostaa prosesseja. Rakennuspiirustukset sisältyvät kaikkiin Kauppalehti Tietopalveluiden sopimuslisensseihin, joihin kuuluu Kiinteistöhaku.

Lähde: Kauppalehti www.tietopalvelut.kauppalehti.fi