abstractright abstractright
Uutiset

Kohti Norjaa

Sito on uuden strategiansa mukaisesti tähtäämässä kansainvälisille markkinoille ensisijaisina kohdealueina Norja, Ruotsi ja Kiina. Sito on juuri solminut puitesopimuksen norjalaisen asiakkaansa kanssa.

Olemme tehneet sopimuksen Vegvesen, Region Nordin, eli Norjan Tiehallinnon pohjoisen piirin kanssa. Pohjoinen piiri sisältää kolme lääniä, Nordland, Tromssa ja Finnmark, kertoo Pirkka Hartikainen. Kyseessä on puitesopimus tie- ja katusuunnittelusta sekä maisema- ja ympäristösuunnittelusta, Hartikainen jatkaa.

Tavoitteena on Siton strategian mukaisesti kasvaa kansainvälisesti. Tämä puitesopimus on osa laajentumisestamme Norjaan, aluksi erityisesti vahvoilla osa-alueillamme tiesuunnittelussa ja maisemasuunnittelussa.

– Norjan valtiolla on alkanut suuri investointiohjelma infrastuktuuriin. Koemme, että siellä on markkinat meidän osaamisellemme. Lisäksi Norjassa on myös pula osaavasta työvoimasta erityisesti edellä mainituilla toimialoilla, Hartikainen kertoo. Lisäksi olemme aktiivisesti menossa markkinoille Keski–Norjaan norjalaisen yhteistyökumppanimme kanssa, Hartikainen lisää.